Aanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Biesboschweg en de Nieuwe Jachthaven te Drimmelen.

Bekendmaking voor watervergunning in Waterschap Brabantse Delta

Geplaatst op Lokaalnieuwsdrimmelen.nl op: 5-1-2024

  1. Bekendmakingen Drimmelen
  2. Aanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Biesboschweg en de Nieuwe Jachthaven te Drimmelen.

watervergunning Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap

Aanvraag is ontvangen op 26 december 2023 met registratienummer 0652720153 voor het aanleggen van een glasvezeltracé tussen de Biesboschweg en de Nieuwe Jachthaven te Drimmelen, parallel in en kruisend met de primaire waterkering DWK00249, DWK00248, DWK00247, DWK00246 (Standhazensedijk), kruisend met) een duiker in) a-wateren en nabij een persleiding.   Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 076 564 10 00.   Breda, 4 januari 2024

Unknown

 Lokaalnieuwsdrimmelen.nl Redactie

Lokaalnieuwsdrimmelen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Drimmelen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Drimmelen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.