GEMEENTEBLADToestemming voor het bouwen van een bedrijfswoning (ter vervanging van), Biesboschweg 8, 4924BB Drimmelen

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Drimmelen

Geplaatst op Lokaalnieuwsdrimmelen.nl op: 21-05-2024

  1. Bekendmakingen drimmelen
  2. GEMEENTEBLADToestemming voor het bouwen van een bedrijfswoning (ter vervanging van), Biesboschweg 8, 4924BB Drimmelen

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

De gemeente heeft op 20 maart 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 2023-0437 voor het bouwen van een bedrijfswoning (ter vervanging van) op locatie Biesboschweg 8, 4924BB Drimmelen. De vergunning is toegekend. Het besluit bevat de volgende activiteiten:•het bouwen van een bouwwerk•handelen in strijd met de ruimtelijke regelsWaarom publiceren we dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om o.a. iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.Bent u het niet eens met de vergunning?U kunt ons laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dat heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.Hoe maakt u bezwaar?U kunt ons binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning (de datum van de bekendmaking is de datum waarop de aanvrager de vergunning heeft ontvangen en niet de datum van deze publicatie). In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken.De stukken liggen vanaf de publicatiedatum zes weken ter inzage op het gemeentehuis. U kunt de stukken die bij het besluit horen, hier jeleefomgeving.nl/inzien/805319141/ca74f890-e856-11ee-a332-00505601200c ook digitaal inzien gedurende deze zes weken. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen naar 140162 maar ook mailen naar gemeente@drimmelen.nl.BezwaarprocedureHet bezwaarschrift moet ondertekend zijn en moet ten minste het volgende bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, omschrijving van het besluit met vermelding van de datum en het nummer of kenmerk van het besluit waartegen het bezwaarschrift zich richt en een opgave van de reden(-en) waarom men zich niet met het besluit kan verenigen. Het adres voor het indienen van een bezwaarschrift is: Gemeente Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de Rechtbank Zeeland-WestBrabant in Breda vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening.Dit kan schriftelijk via Rechtbank Zeeland-WestBrabant, sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Unknown

Picture of  Lokaalnieuwsdrimmelen.nl Redactie

Lokaalnieuwsdrimmelen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Drimmelen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Drimmelen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.