GEMEENTEBLADWeek 6 - 2024: gemeente Drimmelen, tijdelijke verkeersmaatregelen diverse straten in Made wegens carnaval

Bekendmaking voor Verkeer | Organisatie en beleid in Drimmelen

Geplaatst op Lokaalnieuwsdrimmelen.nl op: 9-2-2024

  1. Bekendmakingen Drimmelen
  2. GEMEENTEBLADWeek 6 – 2024: gemeente Drimmelen, tijdelijke verkeersmaatregelen diverse straten in Made wegens carnaval

Verkeer | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Burgemeester en wethouders van Gemeente Drimmelen maken bekend dat zij toestemming hebben gegeven: gedurende de kinderoptocht in Made op zaterdag 10 februari 2024, van 12.30 - 17.30 uur:1.tot het afsluiten van de Kerkstraat, Molenplein, Marktstraat, gedeelte Godfried Schalckenstraat, Van den Houtstraat, Lignestraat, Den Deel, gedeelte Nieuwstraat , Raadhuisplein, alsmede het gedeelte Valkenbergstraat richting Raadhuisplein ter hoogte van de Nieuwelaan en de Nieuwstraat ter hoogte van café “Hof van Holland”; 2.tot het instellen van een parkeerverbod op de parkeerplaatsen voor Zorgcentrum De Wijngaerd / Den Deel tot aan de Prinsenpolderstraat en de vier haakse parkeerplaatsen ter hoogte van New Orleans te Made; 3.tot het instellen van een parkeerverbod op de parkeervakken Raadhuisplein; e.e.a. zoveel korter of langer dan nodig is;er wordt een omleiding ingesteld;wegens opstellen van de carnavalswagens voor de grote optocht in Made op zondag 11 februari 2024:1.tot het afsluiten van en het instellen van een parkeerverbod aan de Stationsstraat en Kerkstraat vanaf 09.00 uur, e.e.a. zoveel korter of langer dan nodig is;er wordt een omleiding ingesteld;gedurende de grote optocht in Made op zondag 11 februari 2024, van 12.00 – 18.15 uur:1.tot het afsluiten van de Kerkstraat, Molenplein, Marktstraat, gedeelte Godfried Schalckenstraat, Van den Houtstraat, Lignestraat, Den Deel, gedeelte Nieuwstraat , Raadhuisplein, alsmede het gedeelte Valkenbergstraat richting Raadhuisplein ter hoogte van de Nieuwelaan en de Nieuwstraat ter hoogte van café “Hof van Holland”; 2.tot het instellen van een parkeerverbod op de parkeervakken Raadhuisplein;3.tot het instellen van een parkeerverbod op de parkeerplaatsen voor Zorgcentrum De Wijngaerd / Den Deel tot aan de Prinsenpolderstraat en de vier haakse parkeerplaatsen ter hoogte van New Orleans te Made;e.e.a. zoveel korter of langer dan nodig is;er wordt een omleiding ingesteld;wegens Kapellenfestival in Made op maandag 12 februari 2024, van 13.00 – 18.00 uur:1.tot het afsluiten van en het instellen van een parkeerverbod van een gedeelte van de Kerkstraat (ter hoogte van Hotel De Korenbeurs) en gedeelte Kapelstraat (achter Café Dun Brabander); e.e.a. zoveel korter of langer dan nodig is;gedurende de lampionnenoptocht en verbranding “Oos Jaas” in Made op dinsdag 13 februari 2024: 1.tot het afsluiten van het Molenplein, Marktstraat, gedeelte Valkenbergstraat, Raadhuisplein, gedeelte Nieuwstraat en Den Deel van 19.00 – 20.30 uur;2.tot het instellen van een parkeerverbod op het plein Den Deel van 16.00 – 21.30 uur.e.e.a. zoveel korter of langer dan nodig is.

Unknown

 Lokaalnieuwsdrimmelen.nl Redactie

Lokaalnieuwsdrimmelen.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Drimmelen. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Drimmelen

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.